Úspěšná modelka, která fotí i v zahraničí, si radost ze slavného úlovku nedokázala nechat pro sebe a fotkou se pochlubila přátelům. Následně někdo zaslal snímek redakcím, přičemž požadoval honorář ve výši několika desítek tisíc korun.

Poté, co na jejich hru nikdo nepřistoupil, se fotka stala prakticky bezcennou a snímek i bez zakryté tváře dívky se k nám dostal znovu. Pak už tedy stačila chvilka, aby redaktor Blesku modelce Katce zavolal. A takhle to vypadalo…

Redaktor Blesku, Katko, dobrý den...

„No.“ (povzdech)

Mohu na chvíli vyrušit?

„No.“ (opět utrápeně)

Chtěla byste říct něco k vaší postelové fotografii s Jaromírem Jágrem? Tušila jste, že ji někdo redakcím nabízí? Jak se k nim fotka dostala?

„Bez komentáře.“

Mrzí vás zpětně, že jste se tou fotkou pochlubila kamarádům?

„Prostě bez komentáře. Nebudu to řešit. Nashle.“

Modelka Katka si jediným selfíčkem zadělala na pořádnou ostudu.
Autor: z redakční pošty

Je zjevné, že Katce P. teď trochu chybí slova a došlo jí, že svým vtípkem se selfíčkem hodně přestřelila. Pikantní na tom je i fakt, že v době pořízení snímku měla být zadaná s Dominikem Rudlem (19), talentovaným hokejistou, který dostává pozvánky i do mládežnických reprezentací. Zda budou spolu i po tomto skandálu, není nicméně jasné. Jestli její přítel uvěří tomu, že se "jen" fotila s Jágrem v posteli a nespala s ním, lze jen hádat.

Jediným, kdo se tak celé kauze může vesele smát, je samotný Jaromír Jágr. Jako chlapovi bez závazků totiž celý ten humbuk okolo může být jen k smíchu. Vždyť on si přece jako svobodný muž může dělat, co chce.

Ukázalo se, že celá kauza má mnohem obludnější rozměry, než se na první pohled mohlo zdát. Šokující detaily přinese už zítřejší vydání Blesku.