Do Divadla Hybernia se po prázdninách vrací také muzikál Sněhová královna s Dádou Patrasovou v hlavní roli. I proto se herci a zpěváci sešli na tiskové konferenci, aby se připravili na nadcházejících dvacet představení.

Patrasovou překvapivě doprovodila celá rodina, a to včetně jejího manžela, spoluproducenta představení, Felixe Slováčka. Ten svými zálety Dádě v poslední době dost ublížil, a tak se u ní snaží žehlit, jak jen to jde.

 

Podpořit maminku přišel i Felix Slováček ml. se svou novou přítelkyní a jeho sestra Anička. Dáda se ale k nim nepřidala. Pečlivě si studovala scénáře po boku režiséra Lubomíra Olšovského.

Slováčkovy děti se ale s nevěrným otcem moc nebavily. Po celou dobu seděly opodál a bavily se jen mezi sebou. Jakmile ale mladý Felix, který zrovna slavil 32. narozeniny, dostal dort od Lindy Finkové, běžel za tátou. „Vůbec jsem nečekal, že by někdo věděl o tom, že mám narozeniny. Bylo to velice milé a spontánní Lindino gesto, leč bohužel, já na sladké nejsem. A jelikož na akci byl i táta coby spoluproducent představení, a navíc milovník podobných dobrot, rád jsem mu ho přenechal,“ vysvětlil oslavenec.

Fotogalerie
12 fotografií