Egypťan kulinářský pořad, kterého se sám zúčastnil, pořádně zkritizoval. „Prostřeno! není dobrý program. Nemají na to zařízení a nemají na to prostor, nemají na to ani lidi. Abych já čekal na chodbě ve tmě nebo na balkoně, když ostatní soutěžící dělají rozhovor, to je pod mou úroveň. Připadal jsem si jako žebrák,“ sdělil deníku Aha! Abi.

Před kamerou byl na své soupeře Abi dost drsný a ostrými slovy nešetří ani nyní. „Ti lidi, kteří pořad natáčeli, byli skvělí, ale vadí mi organizace Prostřeno!. Je na ho*no! Lituji toho, že jsem do toho pořadu šel…,“ rozohnil se Egypťan, kterému se nelíbilo ani to, co v televizi (ne)zaznělo.

„Lžou o tom, že jsem se tam sám přihlásil. Přihlásila mě kamarádka. Nechtěl jsem do pořadu, ale ona mě přesvědčila,“ tvrdí Abi a pokračuje: „Televize vystříhala plno věcí. Mám v plánu je žalovat. Nelíbí se mi to.“

Video
Video se připravuje ...

Strach, hrůza a slzy v Prostřenu: Proč křičel Egypťan Abi? FTV Prima

Na ostré výroky soutěžícího zareagovala prostřednictvím deníku Aha! i sama televize. „Natáčení s panem Abdelem nebylo zcela standardní,“ uvedla PR manažerka Primy Kateřina Vlasáková. „Nepatří mezi běžné soutěžící, kteří v pořadu Prostřeno! vystupují. A každý soutěžící vyplňuje informační dotazník, ze kterého se vychází,“ dodala manažerka.

Temperamentní Abi při svém výstupu na obrazovce křičel na jednoho z hostů, aby snědl cibuli: „U nás to musíš sníst, nesmíš to nechat, to je ostuda!“ Když ale měl mluvit o sobě, už tak sdílný nebyl. Pochází prý z Egypta, ale před 15 lety odjel do Brna kvůli studiu a lásce. Později zakotvil v Ostravě, kde dodnes žije v menším bytě a v centru vlastní čajovnu. Také vyučuje jazyky, zejména arabštinu.

„To nemá s Prostřeno! nic společného. Můj život je můj život, nechci to zveřejňovat. Jsem muslim, nejsem Čech, ale respektuji Českou republiku a mám to tu rád!“ řekl jen rázně deníku Aha! na otázku, co si myslí o uprchlících.

Video
Video se připravuje ...

Msta v Prostřenu: Ďábelskému Egypťanovi dali chlast a vepřové! FTV Prima

Fotogalerie
7 fotografií