Ewa Farna začínala jako třináctiletá teenagerka pod vedením producenta Leška Wronky. Nazpívala singl Měls mě vůbec rád a tím odstartovala její hvězdná kariéra. Vyhrála také ocenění Slavík za objev roku.

Jako nejmladší zpěvačka absolvovala turné Blíž ke hvězdám. Bylo jí teprve 14 let. A už se to vezlo. Nejenom že se jí začaly hrnout pracovní nabídky a ceny za její práci, také dostala šanci moderovat předávání cen Anděl společně s Tomášem Klusem, který se stal jejím partnerem i v osobním životě.

V roce 2012 udělala Farna maturitu, ale radost z ní se zkazila autonehodou, kterou měla hned druhý den. Zpěvačka nadýchala 0,8 promile alkoholu a jako příčina bouračky bylo zjištěno usnutí za volantem. I když se nikomu nic nestalo, auto bylo na odpis a Farné na dva roky sebrali řidičák. Získala ho však zpět po 15 měsících.

Mimo tuto negativní zkušenost se ale Ewě stále daří dobře jak po pracovní, tak po osobní stránce. Po boku Ondřeje Soukupa a Pala Habery porotcovala soutěž Československo má talent, kde se začala propírat její váha, která se začala trochu zvedat, a její křivky se zakulatily.

V osobním životě je však zpěvačka šťastná. Má partnera, kytaristu Martina Chobota, který ji podporuje nejenom v soukromí, ale také na pódiích, protože je členem její kapely. Ewa Farna má za sebou více než 100 televizních vystoupení, odehrála přes 500 koncertů a absolvovala 4 samostatná turné.

Fotogalerie
20 fotografií