Když nemůže Mohamed k hoře... Maminka Lucie Vondráčkové už nechtěla čekat, než se zpěvačka s rodinou dostane do České republiky, a tak se sbalila a odletěla za ní. "Zařídila si letenku a odcestovala do Kanady. Její dcera o tom nevěděla," uvedl deníku Aha! zdroj z okolí Vondráčkových.

Zpěvačka září štěstím, konečně se totiž v Kanadě s maminkou shledala. "Několikrát jsem rodičům koupila letenky, ale oni se omlouvali s tím, že je v Kanadě zima, že by to tam nezvládli a že se na mě budou těšit v Česku," svěřila se dříve Lucie. "Letenky jsme už od mladých dostali k Vánocům i k mým lednovým narozeninám. Ale nešlo to, bohužel," uvedl zpěvaččin otec.

Za to, že se rodiče do Kanady nedostali, mohl také zdravotní stav jejich psa. "Je na inzulinu, vyžaduje to větší péči. Nemohli bychom ho tady nyní nechat samotného," vysvětloval skladatel.

Návštěva Lucčiny maminky má nicméně přece jen jednu podivnou skvrnu. Přicestovala totiž v době, kdy její zeť Tomáš Plekanec není doma, ale v Česku. Náhoda, nebo záměr?

Fotogalerie
11 fotografií