Felix, který po odtajnění nevěry celou dobu dělal haura a s mladou milenkou se dál potají scházel, konečně stáhl ocas. A udělal krásné gesto, které svědčí o tom, že to s návratem k Dádě skutečně myslí vážně. Na konci týdne se manželé vydali do banky v Praze 4.

Pro Patrasovou to musel být šok. S manželem má společnou firmu, do které plynou i příjmy z Dádiných vystoupení, ale ona nikdy neměla přístup k firemním penězům. Vlastně ani nevěděla, jak moc je jejich společný byznys úspěšný. Většinu nákladů na život platil Felix, ale kolik zbývá, to věděl jen on sám.

Teď je všechno jinak! Felix na Dádu přepsal nejen firemní konta, ale dal jí i dispoziční práva k vlastním bankovním účtům. Odtajnil tak manželce svůj skutečný majetek.

„Udělal moc dobře. Svěří se tak do rukou své ženy. Lépe to už ani nemohl zařídit,“ hodnotí muzikantovo rozhodnutí jeho blízký přítel. Právě on se ozval Blesku s informací, že Felix přehodnotil své dosavadní jednání. A v důkazech, že skutečně hodlá prožít zbytek života s Dádou, hodlá Felix pokračovat.

Manžele ještě čekají přepisy dalších bankovních účtů a také cesta na katastr nemovitostí. A co na to sama Dáda? „Nezlobte se, nebudu to komentovat,“ prohlásila s tím, že potřebuje čas na to, aby si vše urovnala v hlavě.

Blesk minulý týden informoval o tom, že Patrasová začala zjišťovat, jak velký mají s Felixem majetek. „Dagmar zřejmě usiluje o zúžení společného jmění manželů,“ řekla v týdnu Blesku na dotaz elitní rozvodová právnička Klára Samková. To znamená, že si manželé vymezí, co přesně kterému z nich patří.

„Od 1. ledna 2014 ale na to už nemá právní nárok. Musí prokázat, že její zájmy jsou ohroženy. Třeba v případě nevěry nebo nadměrného rozhazování. Je pak na zvážení soudu, zda uzná, že je nutno jí poskytnout tuto ochranu,“ dodala.

Fotogalerie
13 fotografií