Herečka dává přednost volnějším a hlavně pohodlným outfitům. Módní trendy jdou okolo ní velkým obloukem. Ale ukázalo se, že když se chce, jde všechno.

Lenku si do parády vzali stylista Martin Gruntorád a vizážista Sasha Isar, oba jsou součástí filmového štábu, a děly se věci. Na krátké vlasy jí přidělali culík, jemně nalíčili, oblékli do barevných letních šatů ke kolenům a na nohy obuli trendy oranžové sandály na vyšším podpatku. Z šedé myšky se mávnutím proutku stala atraktivní dáma. A co víc, konečně mohou všichni obdivovat její štíhlé nohy, které si nesmyslně pořád halí do černých nebo barevných punčocháčů. 

 

„Je to krásné oblečení a moc děkuji Martinovi. Když jsem se na sebe podívala do zrcadla, byla jsem mile překvapená. Do filmu je to super, ale v osobním životě mám ráda jiný styl, který mi vyhovuje,“ řekla Blesk.cz Vlasáková. Škoda, protože tenhle styl jí neskutečně sekne.

„Lenka má štíhlou postavu, takže není problém na ni sehnat oblečení. I když je zvyklá na tmavé barvy, tak pestrým se nebrání, a jak se ukázalo, dobře dělá,“ prozradil Blesk.cz stylista.

Ve filmu hrají další přední herci - David Matásek, Jana Švandová, Andrea Kerestešová, Veronika Žilková nebo Jaroslav Plesl.

Fotogalerie
8 fotografií