Závody rallye jsou velmi nebezpečnou záležitostí. Auta jedoucí vysokou rychlostí jsou leckdy nevypočitatelná. A o tom ví své zpěvák Daniel Landa, který tomuto sportu propadl, i když už se párkrát ocitl ve velmi nebezpečných situacích.

Na jaře přežil hrůzostrašně vypadající nehodu. V závodě Rallye Šumava Klatovy šlo podle něj o jezdeckou chybu. „Řízl jsem to na šestku přes trávu, která schovávala škarpu. Nešlo o selhání techniky, udělal jsem jezdeckou chybu,“ přiznal tehdy Landa na Facebooku. Přesto měl ale po závodě dobrou náladu. „Důvodem, proč se radovat, je, že jsme celí,“ uvedl Landa.

O víkendu ale znovu neohroženě zasedl za volant. A problémy se mu opět nevyhnuly. Tentokrát však šlo o technické komplikace. Nejprve se startérem, poté se uvolnila přední kapota, která narazila do předního skla a pořádně ho pomuchlala. „Přední kapota rozflákala sklo, jinak žádný škody, žádný větší problémy a auto v cíli rallye Bohemia. No hurá. Milujem to, žerem to,“ napsal zpěvák na sociální síť. Tím dal najevo, že ho od závodění jen tak něco neodradí.