„Mě tanec strašně baví a představa, že od České televize dostanu osmdesát individuálních lekcí s profesionálním tanečníkem, že mi zajistí u švadleny pro tuto příležitost ušití šatů nebo speciálně pro mě ušité boty bez přehnaného podpatku, to je pro ženu naprosto nádherné, takže to přesvědčování nebylo zase tak složité. Osmdesát hodin je sice hodně, ale protože nejsem nikde zaměstnaná, jsem osoba samostatně výdělečně činná, dokážu si to zorganizovat a udělala jsem si na to velmi ráda čas,“ uvedla pro Super.cz MUDr. Cajthamlová.

Jak už to tak bývá, žádná žena není úplně spokojená se svým tělem. Výjimkou není ani paní doktorka. „Tanec vede velmi efektivně k hubnutí a jako každá paní v mém věku mám nadbytečné cenťáky přes břicho. V tom úplně hubeném pase jsem štíhlá, mám v něm krásných sedmdesát osm centimetrů, stále se vejdu do osmatřicítky. Pak je ale pas, kterému se odborně říká antropometrický pas, je mezi horním okrajem lopaty kyčelní kosti a dolním okrajem žeber, a ten je metabolicky velmi významný. U něj bych si přála zhubnout šest centimetrů,“ přiznala.

Kateřina Cajthamlová se tedy přidá k Leoši Marešovi, Leoně Machálkové a Lukáši Pavláskovi, kteří to na parketě určitě roztočí, a bude se opět na co dívat.

Fotogalerie
6 fotografií