Proslavil se jako Ježíš, nyní dostal roli kněze Lorenza, který pomůže tajným milencům v příběhu jejich lásky. Na plánované představení role, v níž se bude alternovat s Petrem Kolářem a Davidem Uličníkem, ovšem ve středu nedorazil.

Účast na tiskovce zrušil ze závažných zdravotních důvodů. Podle informací Blesk.cz utrpěl těžký anafylaktický šok jako následek alergické reakce po očkování. Očkovat se přitom nechal přímo na alergologii.

Lékaři na klinice na Karlově náměstí mu však okamžitě pomohli a nyní by už měl být Střihavka v pořádku. Produkce muzikálu všechny ujistila, že na září naplánovaná premiéra muzikálu, v němž hlavní role Romea a Julie budou hrát Vojtěch Drahokoupil, Štěpán Klouček, Marek Kolář, Petr Ryšavý (alternace pro Romea) a Andrea Gabrišová a Vladimíra Skalová jako Julie, není ohrožena a Kamil se v něm objeví.

Co je anafylaktický šok

Anafylaktický šok je závažnou, rychle nastupující alergickou reakcí, která může způsobit i smrt.  Projevuje  se řadou symptomů, mezi které nejčastěji patří svědivá vyrážka, otok v krku a nízký krevní tlak. K běžným příčinám patří bodnutí či štípnutí hmyzem nebo požití jistých potravin a léků. Prvním nezbytným krokem je nitrožilní podání adrenalinu, jež je doprovázeno dalšími pomocnými opatřeními.

Fotogalerie
4 fotografie