Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Avon pochod v obrazech: Partyšová s lahváčem, propocený Svoboda nebo Bočanová v rozervaném triku

/
  • Avon pochod
    8. června 2015 ● 21:59

    Pravé poledne a třicet stupňů ve stínu! V těchto extrémních podmínkách se konal tradiční pochod proti rakovině prsu. Na startu byla také řada známých osobností, které se s vedrem a sluníčkem snažily poprat po svém. S lahváčem v ruce nebo rozstříhaným trikem. Některým ale ani to nepomohlo.

  • 1.

    Monika Absolonová

    První z odpadlíků Avon pochodu byla těhotná zpěvačka Monika Absolonová. Té se udělalo v úporném vedru špatně a musela být odvezena sanitkou do cíle pochodu. Tedy na Rohanský ostrov. Tam nasbírala dostatek sil, aby mohla na akci ještě večer vystoupit. Po akci se ještě stačila k situaci vyjádřit na svém Facebooku: Avon pochod za námi! Asi se picnu nejen z vedra, ale i z bulváru. Dočetla jsem se, ze jsem zkolabovala a ohrožuji miminko... Tak stejně jako všichni a jako každoročně jsem chtěla jít celý pochod a asi 1 km před cílem jsem zjistila, že už toho mám plný brejle, tak mi můj milý kolega Roman Vojtek zastavil sanitku, která byla k dispozici všem, a já v ní mohla počkat na auto, které mě odvezlo do cíle... Poprvé jsem nedošla, ale nikoho jsem neohrozila. Ani sebe ani nikoho dalšího!!!!! Nebojte, jsem v pořádku, před vystoupením jsem si odpočinula a hezky jsem si nakonec zazpívala a už jsem doma... Nejsem jediná těhotná a upřímně už to nebaví čist ani mě v novinách... Natož ostatní... vedro dobrý, ale všeho moc škodí! Hezký večer!!!

    Monice Absolonové nebylo v závěru pochodu moc dobře.
    Autor: herminpress.cz, showpix.cz

  • 2.

    Monika Absolonová a Tomáš Horna

    Jak už je tomu zvykem, zpěvačce dělal společnost její přítel, se kterým čeká prvního potomka. Pro něho to první potomek nebude, ale to je vedlejší. Vedro nevedro spokojeně pózoval přítomným fotografům a hladil Absolonové bříško. 

    Monika Absolonová s přítelem
    Autor: Herminapress.cz

  • 3.

    Jiřina Bohdalová

    Jedna z našich nejoblíbenějších a nejlepších hereček Jiřina Bohdalová se také zúčastnila Avon pochodu. Ale pouze zahájení. Spolu s dalšími celebritami přestřihávala pásku. Pochod už ale neabsolvovala, protože jí to zakázala její dcera, také herečka Simona Stašová. „Na zahájení se mnou byla máma, ale šly jsme jen kousek. Večer hraje a je jí přes osmdesát, to by na to sluníčko moc chodit vážně neměla. I kdyby chtěla, tak bych ji dál nepustila,“ uvedla Stašová.  

    Jiřina Bohdalová a Simona Stašová zahajovaly pochod.
    Autor: Herminapress.cz

  • 4.

    Petr Vágner

    Horké počasí nezapůsobilo dobře ani na moderátora Petra Vágnera. Ten se statečně držel až do konce pochodu. Na Rohanském ostrově se mu ale udělalo zle a musel být odveden na chladné místo, kde se mu po chvíli udělalo lépe.

    Unavený Petr Vágner.
    Autor: Herminapress.cz

  • 5.

    David Svoboda

    I na profesionální sportovce, jakým je moderní pětibojař David Svoboda, působí horko stejně jako na obyčejné lidi. A sportovcův deodorant na Avon pochodu zřejmě nestíhal. 

    David Svoboda pózoval s koněm.
    Autor: herminpress.cz, showpix.cz

  • 6.

    Mahulena Bočanová

    Herečka Mahulena Bočanová na vedro vyzrála originálním způsobem. Triko si zezadu rozstřihala nůžkami, aby jí trochu luftovalo. Pod upraveným trikem měla plavky, a tak nevadilo, že jí triko odhalovalo skoro všechno.

    Mahulena Bočanová a její nový střih trika.
    Autor: Herminapress.cz

  • 7.

    Gábina Partyšová

    Moderátorka Gábina Partyšová se chladila stylově. Pila totiž lahváče. Je starou pravdou, že studené pivo je ve vedru ten nejlepší způsob jak se zchladit. Bohužel když ho pijete na sluníčku, má to i trochu jiné účinky.

    Gabriela Partyšová s lahváčem v ruce.
    Autor: Herminapress.cz

  • 8.

    Dojátá Gábina Partyšová

    Možná to bylo těmi vypitými lahvemi piva, že se moderátorka dojala tak, že jí padaly po tvářích slzy jako hrachy. Možná to ale bylo prostě tím, že byla ráda, že může být součástí takového projektu, který pomáhá ženám s rakovinou prsu a podporuje prevenci proti ní.

    Dojatá Gabriela Partyšová
    Autor: Herminapress.cz

  • 9.

    Dojatá Monika Absolonová

    Dojatá nebyla pouze moderátorka Gabriela Partyšová. Slzičky stékaly i po tvářích Moniky Absolonové. Že by těhotenské hormony? Nikoliv, Absolonová je dlouhodobou tváří projektu, a tak byla určitě šťastná, že se vše povedlo tak, jak mělo, a Avon pochod mohl zase někomu pomoci.

    Dojatá Moniak Absolonová
    Autor: herminpress.cz, showpix.cz

  • 10.

    Roman Vojtek

    I chlapa, jakým je herec Roman Vojtek, Avon pochod zmohl. Horko, pohyb ve vedru a na sluníčku a hlavně celý den na nohách se na něm podepsal. V závěru akce se vyvalil na gauč a poslechl radu fitness trenérky Olgy Šípkové. Na bolest nohou je nejlepší hodit je nahoru. Snad Vojtkovi posed v této poloze trochu ulevil.

    Roman Vojtek ulevuje bolavým nohám
    Autor: Herminapress.cz

  • 11.

    Miroslav Etzler

    Herec Miroslav Etzler je sportovec jako řemen. Účastnil se i běhu, který se konal ještě před zahájením Avon pochodu. Ačkoliv bylo přes 30 stupňů Celsia a sluníčko pařilo jako o závod, herec zdárně doběhl do cíle. „Tohle jsem dal pro dobrou věc, ale prožíval jsem krušné chvíle. Nicméně mezi tolika ženami to bylo krásné, taky jsem se chytře držel vzadu. Ten pohled byl prostě nádherný. Holky byly mladý, já byl snad nejstarší běžec,“ pochvaloval se předběh Etzler.

    Miroslav Etzler
    Autor: Herminapress.cz

  • 12.

    Avon pochod

    Pro ty, kteří by netušili, k čemu akce Avon pochod slouží, jde o charitativní projekt proti rakovině prsu za účelem získání dalších finančních prostředků k léčbě, ale i na podporu větší informovanosti a prevence tohoto zákeřného onemocnění.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

tinatin: JSEM ZVEDAVA na Mahuleny novy tetovani MW ??? co to muze byt ...

(11. 06. 2015 14:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy