Kocábovy děti Natálie (30), Jessika (28) a Miki (16), které má z manželství s Američankou Marshou (60), jsou zajedno: „Táta by se měl vrátit k mámě!“

Lejla Abbasová s malým Davidem opustila Kocába po pětiletém vztahu už loni před vánočními svátky. Muzikant trpí. „Jsem hodně smutnej,“ přiznal Blesku. Třeba by dokázal slepit znovu vztah s exmanželkou Marshou. Podporu svých potomků má zaručenou. Podle informací Blesku uspořádali Natálie, Jessika a Miki tajné hlasování. Výsledek byl jednomyslný: Táta patří k mámě! Není to myšlenka beznadějná, vždyť Marsha už přece překonala jednu manželovu aféru, to když ho uhranula zpěvačka Zlata Emily Kinská (39).

„Naučila jsem se ty nevěry odpouštět. Brala jsem rodinu jako základnu, kam se má vracet,“ tvrdila před čtyřmi lety Marsha. Odešla zpět do rodné Severní Karolíny a zase se vrátila. Cítí, že má domov v Americe i Česku. V současné době vyučuje v Praze pilates (tělesné cvičení).

Jak se Marsha dozvěděla o nevěře s Lejlou? Kocáb si jednou půjčil od své ženy auto. „Když mi ho vrátil, našla jsem v něm mobil. Myslela jsem, že patří nějakému kamarádovi našich dětí, ale Natálie zjistila, že je Lejly,“ řekla Marsha Kocábová v jednom rozhovoru v roce 2010.

Fotogalerie
8 fotografií