Matáska zrzavá Eva Liliana Vlachová (26) doprovází na veřejnosti už pěkných pár měsíců. Dokonce pro něj byla ochotná obětovat i místo v Německu, kde pracovala pro seznamku, a vrátila se do Česka. Ač se s ní herec opakovaně ukazuje, její existenci jako by popíral. Přitom si s ní užil premiéru svého nového filmu.

Ženatý David Matásek zvolil starý známý trik – do kina oba přišli sólo. Jelikož David musel plnit předpremiérové povinnosti před plátnem, Eva se zatím usadila do pohodlného sedadla a čekala. Matásek se po prostorách kina pohyboval sám nebo ve společnosti svých hereckých kolegyň. Když sál potemněl, Matásek si hned k Evě přisedl. Podle výrazu v jeho tváři mu vůbec nebylo příjemné, že si jich fotografové všímají.  

Kdyby se chtěl Matásek náhodou vymlouvat, že pro Evu plní funkci pouze hodinového manžela, kterou hraje ve stejnojmenném filmu, nikdo mu to věřit nebude. Reportérce Blesk.cz po premiéře totiž přiznal, že to neumí s plynem, vodou ani elektřinou, maximálně by mohl pomáhat rusovlasé Evě se zahrádkou. „Jsem tak hodinový zahradník. To je tak všechno,“ přiznal Matásek.

Když se hovor stočil na jeho zrzavý doprovod, přešla herce řeč. Spekulace o třetím rozvodu, ke kterému by se mělo schylovat, odmítl komentovat. „Nechte to bejt, vy si na to stejně přijdete sami,“ zakončil spěšně Matásek rozhovor a zmizel do VIP zóny. Tam zbytek večera trávil právě ve společnosti své velmi dobré zrzavé kamarádky a Jana Dolanského a Lenky Vlasákové.

Video
Video se připravuje ...

David Matásek mlží o své milence. Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
10 fotografií