Výraz, který měl Karel Gott ve tváři ve chvíli, kdy zdvihal dámská tanga z pódia, mluví za vše. Takový dárek Mistr rozhodně nečekal. V hledišti sedělo na sedm tisíc fanynek a fanoušků, nebylo proto možné odhadnout, kdo zpěvákovi kalhotky hodil.

Když přistály na jevišti, Gott vyvalil oči a obličej mu ihned rozzářil úsměv. Opatrně tanga zvedl a několik vteřin je pečlivě prohlížel. A vzápětí s nadsázkou prohlásil: „No, dneska nespím v hotelu Internacional, ale v hotelu Intercontinental. Apartmán, třetí patro, od výtahu doleva,“ žertoval se svými fanynkami. V tu chvíli řvala celá hala smíchy. Otázkou zůstává, zda by se smála i jeho manželka Ivana Gottová.

Kalhotky mu ležely v hlavě i po koncertě. „Nevíte, z jaké řady přilétly? Nějak jsem to nezaregistroval,“ ptal se redaktorů Blesk.cz po skončení koncertu. „Připadal jsem si jako v 60. letech, když jsem začínal. To jich ale létalo více,“ vtipkoval. S letícím spodním prádlem od fanynek už má slavík zkušenosti i z loňského vystoupení na festivalu Rock For People, kdy po něm prozměnu jedna z fanynek hodila podprsenku.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott Brno Luboš Procházka, Lukáš Červený

Gott pak kalhotky schoval do kapsy a dál pokračoval ve svém energií nabitém vystoupení. Zazpíval několik nových písní, které prokládal hity jako Být stále mlád, Zůstanu svůj nebo Dám dělovou ránu. Ke konci zapěl písně ze čtyř oblíbených pohádek a pochopitelně nesměla chybět úvodní píseň z Popelky Kdepak ty, ptáčku, hnízdo máš. Nadšení diváci tančili těsně pod jevištěm a vyžádali si hned čtyři přídavky.

Koncert si nenechala ujít ani čtenářka z Rožnova pod Radhoštěm, která vyhrála v soutěži na Facebooku Blesku rovnou 8 lístků na brněnský koncert Karla Gotta. Udělala tak radost všem babičkám, tetičkám, kamarádkám i jejich partnerům.  Sympatická parta napříč generacemi si Slavíkovu show v Rondu naplno užila. „Na Gotta tady nikdo nemá. Nikdo z mladých ani starších zpěváků. On je jednička,“ dodala nadšeně po koncertě.

Fotogalerie
16 fotografií
Gottovi přistály kalhotky na pódiu, hned začal vtipkovat. Jejich majitelku pozval do hotelového apartmá.
Autor: Jiří Krušina
Vyjevený Karel Gott nevěřil svým očím. Na pódiu mu přistály dámské kalhotky.
Autor: Jiří Krušina
Gott své nejmladší fanynky na koncertě políbil.
Autor: Jiří Krušina
Díky soutěži na Blesk.cz na Facebooku čtenářka z Rožnova pod Radhoštěm vyhrála osm lístků na koncert Karla Gotta.
Autor: Jiří Krušina