Tohle určitě neměl nikdo vidět! Na zcela soukromou popremiérovou párty ve stylu uvolněných mravů dorazila do restaurace pod Pražským hradem jako první jedna z hlavních představitelek filmu Aňa Geislerová (38) s pánským doprovodem.

Teprve poté přijela herečka a moderátorka Jitka Asterová (54) s dcerou Annou Linhartovou (20), která v Pohádkáři také hraje. Kolem jedenácté hodiny večerní se k nim přidaly i hlavní hvězdy filmu – topmodelka Eva Herzigová (41) a herec Jiří Macháček (48).

Na terase se všichni vesele bavili u jednoho stolu. Možná vlna emocí z dokončeného snímku nebo jen momentální nápad, kdo ví, co projelo hlavou skupince dobře naladěných hostů.

Hulí celá rodina

„Anička Linhartová balila jointa a od ní koloval po celém stole,“ popsal Blesku jeden z hostů. Mocně šlukovala i její matka Asterová!

A později samozřejmě i Macháček, jenž je svou náklonností k měkkým drogám znám už od doby, kdy nezapomenutelně ztvárnil huliče Jakuba v Samotářích (2000).

Macháček jointa nabízel i Herzigové, ta ale zdvořile odmítla a dala si od něj zapálit jen cigaretku ze své zlaté krabičky. Postupem hodin se nálada zlepšovala a smích byl slyšet na míle daleko.

Právník: Hrozí jim až 3 roky!

„Pokud někdo ve společnosti ostatním nabízí k požití návykovou látku, respektive drogu, vystavuje se tím nebezpečí trestního stíhání,“ řekl Blesku JUDr. Jan Černý.

„S největší pravděpodobností by šlo o trestný čin šíření toxikomanie, kdy pachateli hrozí až tři roky odnětí svobody. A v případě, když mezi příjemci nabízené drogy je dítě mladší patnácti let, až osm let odnětí svobody,“ dodává renomovaný pražský právník.

Video
Video se připravuje ...

Tohle neměl nikdo vidět! Huličský mejdan Asterové, Macháčka a Herzigové! Mirka, Dvořáková, David Kundrát, Martin Hykl

 

Fotogalerie
9 fotografií