Fotografům slovenského deníku Plus jeden deň se Mariku Gombitovou podařilo vyfotit na ulici na invalidním vozíku, když ji převáželi do zubní ordinace. Na vyšetření ji doprovodila její věrná ošetřovatelka Eva Kožejová a další dva lidé, kteří s ní jeli v černém terénním autě.

To vystartovalo z podzemních garáží a hned se k němu připojilo tajemné stříbrné auto, v němž zřejmě jela najatá ochranka. Stříbrný vůz byl za Gombitovou celou dobu v závěsu a doprovodil ji až na kliniku. Tam se Gombitová zdržela necelou hodinu a když pak opět nastoupila do vozidla, její řidička Eva dupla na plyn jako závodnice odjela. Auto s ochrankou vyrazilo také. Jenže nezamířili do Maričina bytu ve čtvrti Petržalka, ale dali se na okružní jízdu Bratislavou.

Video
Video se připravuje ...

Tchyně chce Rychtáře v base! Hořící Fabia a Gombitová u lékaře! Blesk TV

Druhou zastávkou Mariky byla další klinika. Z auta však vyběhla pouze její asistentka a zamířila do bankomatu vybrat peníze. Jenže ani po tom nezamířila Gombitová domů. Auto se zpěvačkou zastavilo před jejím starým bytem, kde dřív bydlela. V tom přišla k autu jiná žena a několik minut s nimi hovořila. Až teprve poté Eva opět nastartovala a Mariku odvezla domů.

Do podzemních garáží však vjelo opět jen terénní auto, když šofér stříbrného osobáku viděl, že je zpěvačka v bezpečí, odpojil se a odjel. Podle informací slovenského deníku Gombitová podobné vyjížďky podniká poslední dobou často. Že by se konečně přestala bát lidí. Všechny šokovalo, když se před půl rokem objevila na oslavě narozenin svého dobrého přítele. Možná už není daleko chvíle, kdy slavná zpěvačka znova vystoupí i na podiu.

Fotogalerie
8 fotografií