Kristina určitě věděla, že bude v Televizních novinách jen jako záskok, proto to nepovažuji za nic divného. Vypracovala se a na Nově v nějaké relaci jistě zůstane dál, nicméně pro mě je její projev stažený a lehce »robotoidní«. Má hezké začátky, umí se pěkně přivítat, ale pak to skončí a nasadí výraz, jako by držela na svých bedrech zeměkouli. Podle mého soudu by takto moderování nemělo vypadat. A vadí mi i její nádechy, nadechuje se vrchem a je to slyšet, připomíná to hekání a odvádí to pozornost. Profesionální moderátoři dýchají takzvaně do bránice, což je slyšet mnohem méně.

Člen rodiny

Lucie to prodává živěji, povídá si se mnou. Navíc divák je konzervativní, s Lucií prožil už 15 let. Je to krásná žena, divák zná její život i zázemí, což je důležité, protože ji díky tomu bere do rodiny. Její nejsilnější parketou je její milost a příjemnost, taková její všeobjímající energie. Vyčetla bych jí snad jen drobnosti: Neumí pořádně udělat tečku, hlas jí občas na konci věty odletí. Leccos by se dalo zlepšit, ale vše přehluší dojem, že na ní a na Reyovi Korantengovi (40) je vidět, že se jim spolu dělá dobře, že jsou to dva rovnocenné vlaky a že ani po takové době nemají ponorku, to je něco, čemu musím zatleskat.

Lucie, pozor na samohlásky!

Měla by na sobě chvilku pracovat, rozmluvit se, všimla jsem si, že nemá správně položené I, padá jí do E a to zase do A… Měla by si na to dát pozor!

Verdikt

Kristina Kloubková není tváří pro Televizní noviny, není pro mě důvěryhodná. Necítím z ní tu pravou profesní zkušenost. Lucie je na vrcholu právem.

Fotogalerie
11 fotografií