Návrat Lucie Borhyové po mateřské dovolené na televizní není bezbolestný. Kristina Kloubková sice od června, kdy zasedla na její židli, věděla, že je to jen na čas. Její konec však přišel dříve, než to čekala!

Na konci letních prázdnin došlo ke změnám s jejími službami a najednou místo ní jednou moderovala Televizní noviny opět Lucie Borhyová, aby Nova v den startu podzimní sezony přitáhla diváky. V ten samý den měl totiž na TV Prima premiéru seriál Vinaři.

Poté se zase vrátila vedle Reye Kristina a začala být zmatená. Nevěděla dne ani hodiny, kdy v Televizních novinách skončí nadobro. Rozloučení přišlo nečekaně v pátek a Kloubková v živém vysílání jen těžko zadržovala slzy.

„Měla s Reyem uvádět zprávy ještě v sobotu, ale protože došlo ke změnám ve službách, skončili už v pátek. Kristina se o tom, že s Korantengem moderuje naposledy už v ten den, dozvěděla několik minut před vysíláním,“ řekl Blesk.cz zdroj z Novy.

„Snažila se na sobě nedat nic znát, ale když Rey na konci zpráv vytáhl květiny, sesypala se,“ dodal člen zpravodajství Novy, který si nepřál být jmenován. Diváci pak na svých obrazovkách viděli, v jakém stavu moderátorka končí a že jen těžko hledá slova.

Televize Nova se k odchodu Kloubkové nechce vyjadřovat. „Kristina zůstane i nadále na obrazovkách. Už brzy oznámíme, v jakém pořadu se na ni diváci mohou těšit,“ oznámila PR manažerka televize Anna Suchá. Kam ale Kristinu šoupnou?