Krásná Monika vyrazila na přehlídku v botách na objednávku od Diora, za které zaplatila 28 tisíc korun. Luxusní kousek, na který musela čekat celou věčnost, jí ale nakonec dostal do nesnází. "Jsou nádherné, ale hrozně úzké. Mám pocit, že si tu budu muset sednout, počkat, až všichni odejdou a pak vyrazím domů bosa," řekla Blesk.cz.

Českým návrhářkám miliardářova manželka sice fandí, na přehlídku ale přišla v oblečení od Diora. "Doma mám ale koženou bundu od Ivany Mentlové a několik šatů od Táni Kovaříkové," vysvětlila.

Video
Video se připravuje ...

Babišová v outfitu za milion: V botách trpěla jako zvíře! Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

Na sobě měla žlutý kabát od Diora za 70 tisíc korun, černý top ze Zary, jehož cena se pohybuje do 1 500 korun a jako doplněk si vzala černou kabelku taktéž od Diora. Ta měla tentorkát hodnotu 90 tisíc korun. Nejdražší věcí, kterou byla ten večer Babišová ověšená, byly její zlaté hodinky značky Rolex. Ozdoba na ruce ji vyšla na 700 tisíc korun.

Na přehlídku dorazila také Táňa Kuchařová, ovšem bez drahé polovičky Ondřeje Brzobohatého, který byl zaměstnán prací. A sama přišla také čerstvě rozešlá Jitka Válková, která v modýlku od návrhářky Ivety Pecuchové vypadala jako Červená karkulka.