Oblíbený herec Petr Rychlý má teď plné ruce s balením. Celá jeho rodina se stěhuje zpátky do Prahy. Milovník přírody teď vymění svůj klid za ruch velkoměsta. Za vše může dojíždění do Prahy, kdy rodina byla neustále v autě a cestovali mezi prací, školou a tréninky. Herec tak se smutným srdcem opouští Kamenici.

Dům doktora z Ordinace v růžové zahradě je nyní na prodej a jeho koupě nevyjde zrovna lacino. Celých dvanáct mega bude muset zájemce položit na stůl za kamenickou vilu. Doktor Mázl však nemusí smutnit, už teď si vyhlédnul adekvátní náhradu. Po dvouletém hledání se herec může těšit na mezonetový byt, který by měl mít tři poschodí, je obklopen zelení a přitom bude v Praze.

A proč volba padla zrovna na tento byt? „Musel jsem mít zabezpečené tři věci – soukromí, zeleň a velká prosklená okna. To vše nový byt má,“ prozradil Rychlý v realitní kanceláři. Nákup tohoto bytu však nevyjde Rychlého zrovna levně, firma si za nové bydlení účtuje deset miliónů korun. Ovšem pokud se starý dům po herci prodá, Rychlý na tom ještě „vydělá“ a to dvě mega.

Fotogalerie
6 fotografií