To, že neunesla prohru, bylo na blonďaté Topolánkově přítelkyni vidět hned od začátku, respektive od konce sobotního přímého přenosu. Svůj neúspěch obrečela o to víc, že ji neutěšoval její přítel Tomáš, který s její účastí v soutěži od začátku nesouhlasil a dával to demonstrativně najevo i na sociální síti.

Simoniny příspěvky o miss totiž vehementně ignoroval a z jeho úst zazněla slova podpory jen při zveřejnění fotky s maturitní prací Dvořákové. Tam se neudržel a označil svoji přítelkyni, se kterou 8. března oslavil dvouleté výročí, za šikulku.

Oporou v rámci soutěže jí nakonec byla Česká Miss 2008 Eliška Bučková, která ji pod svá ochranná křídla vzala již v zákulisí. Její slova zapůsobila a pár hodin poté se Dvořáková natolik oklepala, že na svém facebookovém profilu za vítězky označila všechny, což znamená i sebe sama. "Pro mě včera byly vítězkami všechny finalistky," napsala.

A Bučková se jí nezdráhala napsat do komentáře, co si o oficiálních výsledcích myslí! A tím tak trochu podkopala výběr jak poroty, tak diváků.

Nechala se totiž slyšet, že vítězkou se stala Dvořáková, a nejen pro ni, ale i pro ostatní! „Bylas nejkrásnější a pro nás jsi Česká Miss 2014 Ty!“ To potvrdily i soutěžící z předchozích ročníků hned po finálovém večeru, žádná ale nebyla konkrétní. Pouze řekly, že jejich favoritka byl někdo jiný.

Video
Video se připravuje ...

Co říkají na novou prsatou Miss bývalé vítězky? Jan Jedlička, Tomas Kruchina