Podle italských médií by tak za údajnou krizí vztahu fotbalového brankáře a české missky a modelky neměla být aférka Buffona, ale spíš to, že si Alena údajně našla jiného chlapa. A to prý přímo v ochodě s masem. „Je to snůška nesmyslů!“ ohrazují se její nejbližší. „Připisují jí nějakého řezníka, vždyť ona ani nechodí do řeznictví,“ smějí se.

Modelka se dosud k manželské krizi odmítala vyjadřovat. Tím však nahrála spekulacím, že mezi ní a Gigim, s nímž vychovává dva syny Louise Thomase (6) a Davida Lee (4), není něco v pořádku.

Právničku nezná. Rozvod prý neplánuje!

Trpělivost už ale Šeredové, zdá se, došla. Nelíbí se jí, že jí média připisují návštěvu nejznámější italské rozvodové právničky Annamarii Bernardini De Pace, kterou dle svých slov modelka osobně vůbec nezná. „Nepotřebuji žádného rozvodového právníka, a pokud nějakého za dvacet let budu potřebovat, vyberu si takového, který bude mít moji důvěru,“ vyjádřila se Šeredová jasně na své sociální síti. Italské plátky se však i nadále předhání v "zaručených" tvrzeních, kvůli čemu je její vztah v troskách.