Sýkora začal koktat už v raném dětství, kdy se musel odloučit od svého otce, který se v té době rozváděl s Mirkovou matkou. Otcův odchod ho traumatizoval tak moc, že chlapec přestal na okamžik dýchat, což mu způsobilo vadu řeči.

Zpěvák se později svěřil, že se s otcem nevídá a že o něj nejeví zájem. Sýkorův táta s jeho tvrzením však nesouhlasí. „Za celý život jsem ho viděl možná 30 dní. Byl jsem za ním, ale on za mnou nikdy. A teď si navíc vymyslel, že neví, že žiju. Přitom jsem mu nedávno poslal peníze na výživné,“ svěřil se čas.sk Mirkův táta.

Otec Sýkory se dokonce snažil spojit se svým synem hned po jeho vítězství v Talentu. „Poslal jsem mu sms s gratulací, ale neodpověděl mi,“ posteskl si tatínek.

Mirek však otcovu veškerou snahu o kontakt popírá. „Žádnou sms jsem od něho nedostal. Kdyby chtěl, mohl zavolat nebo poslat raději email. Nevidím důvod, proč se s ním setkat. Když on neměl zájem, tak já se mu teď nebudu vnucovat. Mám jiné povinnosti,“ přiznal Sýkora. Vypadá to, že rodinné pouto a láska, která je spojovala před lety, je ta tam...

 

Fotogalerie
6 fotografií