Jen zbylá hrstka soutěžících, kteří se se svým talentem dostali až do velkého finále, právě teď nacvičuje svá vystoupení na generální zkoušce. V Bratislavě, kde se finále uskuteční, tak mezi nimi panuje velká nervozita.

Své pěvecké vystoupení si už vyzkoušela i porotkyně Lucie Bílá, která se už nemůže dočkat, až se dozví jméno letošního vítěze. Ovšem nejvíce se na dnešní večer těší kruťas Jaro Slávik.

"Těším se jako malé děcko. Je to pro mě jakési vyvrcholení čtyřleté cesty. Zároveň to považuji za takový svůj poslední velký televizní večer, jelikož je na čase posunout se někam dále. Proto si to chci maximálně užít," prozradil Jaro Blesk.cz. S televizními diváky se tedy dnes večer setká naposledy. Pak se z obrazovek stáhne a bude se nejspíš věnovat pouze své producentské kariéře.

Velké překvapení pro diváky nebude mít pouze Slávik. Dnes večer totiž vystoupí kapela Nightwork, která se před dvěma týdny rozloučila se svými fanoušky koncertem a tím oznámila svůj definitivní konec. "Na finále Talentu se těšíme moc. Také proto, že je to naše poslední veřejné vystoupení," svěřil se člen kapely Jan Maxián. Skutečně už je to naposledy, nebo poslední vystoupení odehrají ještě několikrát?

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně z finále Talentu: Slávik jak nafouklá žába! Jan Jedlička, David Turek

Fotogalerie
5 fotografií