Půjčovat si šaty v pražských buticích se leckdy nevyplácí, své o tom ví i moderátorka Iva Kubelková. Ta se už několikrát objevila na akci v róbě, kterou před ní už několik českých hvězd mělo. A ať si kdo chce, co chce říká, je to prostě módní trapas.

Tereza netajila, že má šaty od "Beckhamky" v hodnotě 73 500 korun půjčené, ale škoda, že jí stylista neřekl, že rozhodně není první, kdo je na sobě měl. "Fakt už je někdo na sobě měl? Vůbec jsem nevěděla, že ty šaty jsou v Praze takhle dlouho," netajila svůj šok ze zjištění, že se tyhle šaty ve společnosti objevily už před půl rokem!

Beckhamka do Prahy dorazila už v březnu!

Když v březnu kolekce od známé módní ikony dorazila do pražského butiku v Pařížské ulici, tak si jako první na sebe oblékla misska Aneta Vignerová. Tehdy měla pár kilo navíc, takže se do modelu velikosti 36 musela doslova soukat. Ale výsledek stál za to. Tyhle šaty totiž dělají zázraky. Dokáží podtrhnout to, co je krásné, a naopak potlačí nedostatky.

O týden později mi majitelka butiku róbu půjčila na slavnostní večer do Lucerny, kde se předávaly filmové ceny Český lev. Kdo další měl černé šaty zdobené krajkou na ramenech a zipem na zadním díle na sobě, netuším, ale je jasné, že půl roku na ramínku nevisely ...

Fotogalerie
5 fotografií