Charitativní kalendář pro občanské sdružení Art for Life nafotilo dvanáct známých českých osobností. Na jeho stránkách se objeví herečka Simona Stašová, operní pěvkyně Andrea Kalivodová, šansoniérka Renata Drösller, druhý nejkrásnější muž planety 2011 Martin Gardavský (26), skupina Portless nebo Barbora Poláková (30).

České celebrity ze všech možných odvětví se pro dobré účely nechaly svléknout i svázat. Asi nejodvážnějšími v boji proti AIDS a viru HIV byly Andrea Kalivodová a Simona Stašová. První jmenovaná se nechala nahá svázat provazy ve stylu bondáže, Simona se oblékla na svůj věk odvážně do korzetu a podvazků, ve kterých bylo vidět téměř vše!  Barbora Poláková si zase zahrála na sexy sestřičku.

Ani pánové však nezůstali pozadu, Muž roku 2011 a druhý nejkrásnější muž světa Martin Gardavský si zahrál na šermíře a byl nahý do půli těla, baletní sólista Michal Štípa neměl, kromě titěrného kousku látky zakrývající nejnutnější partie těla, naprosto nic. Ondřej Brzobohatý sice zůstal oblečený, ale na hlavě mu přibyla trnová koruna.

Kolik kalendář nakonec vydělá a přispěje tak na boj proti AIDS a šíření viru HIV se uvidí až 21. listopadu, kdy proběhne křest a následná aukce v hotelu The Icon.

Fotogalerie
18 fotografií