Thomas je sice z Vily venku a šanci na výhru již ztratil, VyVoleným však pěkně zatopil. Dorazil do studia a po boku s moderátorkou Terezou Pergnerovou vyzpovídal zbylé soutěžící. Měl si pro ně připravit otázky na tělo, a tak také udělal. Pro svého neoblíbeného rivala Vladka si však nachystal specialitku - veřejně ho vyzval, ať ukáže své trenky! Prý aby věděl, co je in. "Je černé, jsou to boxerky a mají červený pruh," okomentoval své spodní prádlo s kyselým obličejem Vladko. Neukázal nic, Thomasův atak však ustál. Když pak měli VyVolení hlasovat, komu se po Thomasovi stýská, ruku zvedl jen Honza.

Thomas promluvil o vztazích se Zdeničkou i Silvií

Sám Thomas přitom ve studiu prozradil pár věcí o tom, jak si momentálně žije. "Ozvaly se mi nějaký diskotéky, práce se rozjíždí a je toho opravdu hodně," tvrdil Thomas. Řeč se však samozřejmě stočila i na vztahy se slečnami. "Přišlo to samo a já jsem víceméně pro to nic nedělal. Čekal jsem, jak se rozhodne Zdenička. Dopadlo to tak, jak to dopadlo," říkal Thomas o vztahovém veletoři, kdy namísto se Zdeničkou, či svou bývalkou Sabinou skončil v posteli se Silvií - dívkou s bohatou porno minulostí. Slova o vroucí lásce však tentokrát vynášet nechtěl. A tak jen opatrně dodal: "To, jestli někoho miluju, si nechám na později. Jsme spolu, jsem šťastnej a zatím to tak prostě je."

O duelu rozhodnuto: Lucka vyzvala obra Jafara

Když se soutěžící oklepali z "návštěvy" Thomase, mohl přenos pokračovat. A na řadu přišla již klasická výzva. Opět se však točila kolem Vladka. Toho by si prý jako velkého soupeře vzali do duelu Jafar a Honza. Jenže právě obr Jafar, který nedávno vyřadil v duelu sexy Nikol, se bude o hlasy diváků ucházet opět! Vybrala si jej totiž v úterý vypalcovaná Lucie. A tak hromotluk Jafar stane proti další křehké dívce. Vrátí se opět vítězně mezi VyVolené, nebo další šanci od diváků už nedostane?

Fotogalerie
9 fotografií