Zpěvák a producent Michal David si při návratu vrtulníkem z koncertu zlomil na několikrát kotník a musel podstoupit operaci. Po ní ještě nějaký čas strávil v nemocnici, a tak nestihl slavnostní premiéru svého nového muzikálu Mata Hari.

"Když jsme se dozvěděli, že se nebude moci ze zdravotních důvodů zúčastnit oficiální premiéry, všichni v divadle jsme se rozhodli, že mu uspořádáme jednu zvláštní a jen pro něho. Mata Hari je skvělý muzikál a nám bylo líto, že si Michal nemohl užít tu atmosféru už 26. září. Tak ji měl dnes a s plnou parádou," svěřil se Herminapressu kolega a kamarád Davida, producent Oldřich Lichtenberg. A tak se také stalo.

Michal David dorazil sice na vozíčku, ale s úsměvem na tváři. Aby také ne, byl nejobletovanějším mužem v celém divadle! Ženy za ním chodily, aby ho politovaly. Kateřina Brožová (45) si dokonce nechala ukázat jizvu, kterou má David po operaci na kotníku. Známý producent a zpěvák se z takového zájmu vznášel v sedmém nebi a nešetřil chválou!

Při představení si operovanou nohu natáhl na přistavenou židli a pozoroval, jak se herci na jevišti snaží.

"Co mám říkat, dojalo mne to, nejsem zas takový drsňák, abych to přešel s kamennou tváří. Představení bylo parádní a byl jsem zase rád, že jsem mohl popovídat se členy souboru a všemi, kteří se kolem Divadla Broadway točí. Byl to velice milý večer, a to díky všem, účinkujícím i divákům," nechal se slyšet Michal David. Ten se do sálu dostal pomocí svého „transportního“ týmu a také plošiny, díky které mohl sjet po schodech dolů.

Nám nezbývá než mu popřát brzké uzdravení a hodně nachozených kroků!

Fotogalerie
9 fotografií