Kateřina Mátlová dlouho nemohla najít muže, který by jí udělal šťastnou. Vždy jí osud do cesty postavil překážky a ona zůstala sama. Až před sedmi měsíci potkala tureckého podnikatele Yohana a mohla začít lovestory jako z románu.

Láska s ním trvá již přes půl roku a zpěvačce rozhodně svědčí. Celá rozzářená dorazila s ním i na jednu z akcí do jedné z pražských restaurací, kde se mu po celou dobu věnovala. Mátlová zvolila velmi odvážné modré šaty s velkým výstřihem na zádech. Tím pádem musela oželet podprsenku a to se jí stalo osudným. V místnosti totiž asi nebylo příliš teplo a Kateřině pod tenkou látkou byly vidět bradavky. Zpěvačka si ale takového malého faux pas vůbec nevšimla.

Emma Smetana (25) již přes pět let randí s Jordanem Hajem (24). Ten se prosadil v České republice jako herec, když ztvárnil jednu z postav v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Jeho původ je ale mírně komplikovanější než přítele Kateřiny Mátlové Yohana. Jordan má totiž palestinského tatínka, českou maminku a vyrůstal v Izraeli. Do Čech se přestěhoval kvůli povinnému vojenskému výcviku, kterému se chtěl vyhnout.

Jak je vidět, oběma tyto mezinárodní vztahy svědčí. Kateřina to potvrdila na již zmiňované akci, kde zářila jako sluníčko, a Emma se svým přítelem plánuje strávit celý život.

Fotogalerie
7 fotografií