Iveta Bartošová se dnes podruhé vdala a na svou svatbu nepozvala ani své nejbližší. „Artík nedorazil, protože je ve škole. Ale nejsem z toho smutná,“ přiznala Blesk.cz nevěsta. A bylo skutečně vidět, že ji to příliš netrápí. Byla veselá a odpovídala s širokým úsměvem na tváři.

Pozvánku nedostala ani Ivetina matka Svatava Bartošová, které to bylo pochopitelně líto. O svatbě své dcery ani nevěděla. „Maminka s bratrem nepřijeli, protože bydlí daleko. Nechtěla jsem je tahat takovou dálku,“ svěřila se Blesk.cz Bartošová.

Bartošová s Rychtářem se svou svatbu snažili do poslední chvíle utajit. Jenže zvídavé novináře a televizní štáby nepřelstili a když Rychtář spatřil houf fotografů čekajících před domem Bartošové v Uhříněvsi, byl naprosto v šoku.

Nepovedený účes nevěsty

Iveta se mezitím nechala krášlit od profesionálů, kteří, jak se později ukázalo, neodvedli zrovna nejlepší práci. Iveta se před radnicí ukázala v prodloužených vlasech se špatným odstínem barvy, což bylo dost viditelné.

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Džambulkou krátce po tom co se provdala za Rychtáře David Turek, Petr Soukup

Agresivní syn ženicha málem zmasakroval novináře

Pro snoubence krátce před druhou hodinou odpolední přijel Rychtářův syn Jan, který je k radnici v Uhříněvsi odvezl modrým vozem s tmavými skly, aby Iveta s Josefem zůstali až do obřadu ukryti. Vypůjčil si majáček a drze a agresivně vjel do davu novinářů, které málem srazil. Všemu přihlížela policie, která se však přítomným novinářům vysmála a situaci dál neřešila.

Novomanželé oddal přesně ve 14 hodin odpoledne Ivetin údajný bývalý milenec a uhříněvský starosta Milan Coller. Ivetě šel za svědka její šaman Jan Saavedra, který se o svatbě dozvěděl od novinářů. Rychtářovi svědčil jeho blízký přítel.

Iveta se vdávala v teniskách

Iveta se už podruhé vdala celá v bílém. Šaty měla z půjčovny a na nohou se ji leskly zlaté střevíčky. Ty však ihned po obřadu odhodila a z radnice se nechala svým manželem Josefem vynést v bílých teniskách.

Veselka na zahradě v soukromí

Nevěsta s ženichem pak už pospíchali zpět do svého domu, před jehož branami ještě pro přítomné vykouzlili první novomanželské políbení a pochlubili se snubními prstýnky. Pak s radostí zalezli na zahradu, kde se už v tuto chvíli oddávají posvatebnímu veselí společně se svými svědky.

Fotogalerie
8 fotografií