Odvážný outfit na Elite Model Look byl pro někdejší finalistku SuperStar Bagárovou trefou do černého. Rázem jí bylo všude plno. A všichni obdivovali její odvahu, vkus i mladé tělo včetně pevného poprsí. Devatenáctiletá česká hvězdička Bagárová přitom před časem Blesku přiznala, že za prázdniny zhubla 6 kilo!  

"Mám období, kdy přiberu, mám tvářičky a papám. Nikdy jsem neřešila jídlo, že bych nic nejedla nebo držela dietu, Jednoduše jím, co mám ráda. Ale někdy, když mám stres, když mám práci, tak náhle zhubnu. Teď jsem za měsíc shodila šest kilo a ani nevím, jak se to podařilo," řekla Bagárová Blesku.

Moničin prázdninový pozdrav v bikinách

Prázdniny přitom strávila prací, ale také částečně na cestách, když se podívala do New Yorku i Albánie. Stala se však středem pozornosti a na fotkách z albánské dovolené nechala při plavbě na jachtě opět vyniknout svou postavu - to když své bujné vnady zakryla pouze žlutými plavečkami! "Má pravdu, její křivky je škoda zahalovat," napsal slovenský web pravda.sk.

Fotky Moniky Bagárové z letošní dovolené: Zpěvačka zapózovala tentokrát jen v bikinách
Autor: Facebook

Bagárová na Fashion Week: Žádná holčička, ale mladá žena!

Včera pak na předposledním dni Fashion Week zvolila sice střídmější, více zahalující oblečení, přesto bylo jedno navýsost patrné. Ta nenápadná čtvrnáctiletá holčička ze SuperStar s bezelstným, nezkušeným úsměvem je již dávno pryč. Namísto ní je tu dospělá žena a smyslná dračice, která si své přednosti uvědomuje. A navíc má zlato v hrdle. Úsměv zůstal, přibyl však výstřih proklatě nízko.

Fotogalerie
13 fotografií