Podporu přišly vyjádřit herečka Jiřina Bohdalová s dcerou Simonou Stašovou, moderátorka Gábina Partyšová, fitness špička Olga Šípková, modelka Daniela Peštová nebo předsedkyně Poslanecké sněmovny Miroslava Němcová.

Porazila rakovinu

Velké překvapení čekalo na Simonu Stašovou. Přišla za ní totiž žena, která sama rakovinu porazila. S herečkou se fotila na pochodu i loni, kdy podstupovala chemoterapie a neměla žádné vlasy. Ty jí ale po vítězství nad zákeřnou chorobou opět dorostly!

Stašová: Každý rok chodím na prevenci!

„Každý rok chodím na prevenci a zatím ty moje prsíčka vypadají dobře. Tady vlevo mám takový jako by se dalo říct rizikový místo, který hlídáme, a zaplať pánbůh už je to osm let stejný, takže jsem ráda?“ prohlásila již loni Stašová, která letos v průvodu opět nemohla chybět!

Němcová přišla kvůli kamarádce

„Šla jsem proto, že mi to doporučila kamarádka a moc se mi to líbilo. Samozřejmě budu chodit dál. S rakovinou jsem se taky bohužel setkala, měla ji moje kamarádka,“ vysvětlila svou účast na pochodu Blesk.cz Miroslava Němcová.

Peštová v pánském tričku

Zatímco průvod se vyznačoval záplavou dámských fialových triček, modelka Daniela Peštová překvapila tím, že si vzala tričko pánské. Mezi ostatními ženami tak vynikla.

Vybralo se 76 milionů Kč

Na projekty boje proti rakovině prsu se při předchozích pochodech nasbíralo celkem 76 milionů korun. Letos se pochod konal už potřinácté, z původně plánovaného červnového termínu byl přeložen na dnešek kvůli povodním.

Fotogalerie
17 fotografií