Smůlu na chlapy dostala herečka Andrea Černá snad do vínku. Ve svých šestatřiceti letech se zatím nestihla vdát a vidět muže po jejím boku se rovná zázraku.

Samoživitelka

Podobný osud ji teď čeká i v nových dílech Ordinace v růžové zahradě, kde ztvární postavu Heleny, která je matkou samoživitelkou. Přestože herečka sama ještě děti nemá, scenáristé zřejmě dobře věděli, proč tuto roli svěřit právě jí.

„Helena je mi sympatická, řeší situace jako mnoho jiných rodičů. Jak bych se na jejím místě zachovala já, ale nedokážu odhadnout. Rodinu nemám, čekám, co mi život přinese,“ prozradila herečka Blesku.

Nová postava Heleny si už brzy sáhne na dno a z problémů jen tak nevyjde. Největší ránu jí zasadí její nejbližší! Syna bude tahat z průšvihů a dceru ze squatu. Herečka by se pomalu měla začít modlit, aby se karta neobrátila a její seriálová postava se jednou nestala skutečností.

Co je squat?

Squat je zpravidla opuštěná nemovitost, kterou bez vědomí vlastníka obsadí a zabydlí skupinka lidí podobného společenského či politického ražení.

V Kamenici nezůstane kámen na kameni...

Ordinace v růžové zahradě se na podzim otřese v základech. Postavy, které jste ještě na jaře týden co týden vídali v Kamenici, odejdou do říše zapomnění a na scéně se objeví nováčci.

1. Divačkami milovaný Martin Stránský (43) alias Ota Kovář se odstěhoval z Kamenice do Počátků a do Ordinace se dostane tak maximálně na návštěvu. Kamenice ale bude mít i nové obyvatele.

2. Svěží vítr určitě přinese Maroš Kramár (54) v roli skvělého lékaře a okouzlujícího muže Richarda Vargy. Poblázní hlavu i Zdeně Suché v podání Dany Morávkové (42).

3. Martina Hudečková (49) jako Květa Kulatá učaruje doktoru Otu Jirákovi (64) alias doktoru Janu Pantoflíčkovi, který se konečně oklepe z rozchodu s protivnou sestrou Zuzanou v podání Veroniky Gajerové (50).

4. Chvilku klidu nebude mít ani Sandra Nováková (31) alias Gábina Šímová. Ta konečně dosáhla rodinného štěstí, které se jí ovšem pokusí narušit její sestra Simona v podání Pavly Drtinové (32).

Fotogalerie
5 fotografií