Publikum Jana Krause přivítalo potleskem ve stoje. Za zpěvu Věry Špinarové (61) pak tři spoře oděné kabaretní tanečnice přivezly obří dort se šesti prskavkami. „Přejeme Vám vše nejlepší, dnes bude všechno jinak. V obálce máte pokyny a vzadu na vás čekají pak dárky, které stačí pozvat a rozbalit.“ přečetl dojatým hlasem Kraus. Na tváři už v tu dobu měl otisk rudé rtěnky od jedné z tanečnic. Jeho partnerka Ivana Chýlková však pro tohle jistě našla pochopení.

Dojemné setkání s Jiřím Ornestem

Prvním dárkem pro Krause byl pak herec a dlouholetý Krausův dobrý přítel Jiří Ornest (66), kterého moderátor nazval „svým divadelním bratrem.“ Ornest, dorazil na oslavu navzdory svému zdravotnímu stavu. Od května se zotavuje z ochrnutí způsobeného embolií během operace srdce. V sanatoriu se musel učit znova chodit a mluvit. 

Dalšími hosty speciální narozeninové show byly rapper Rytmus, baviči Michal Suchánek (48) s Richardem Genzerem (46) nebo Roman Skamene (58). Zazpívat přišli i bratři Jan a Václav Neckářovi. Přes monitor počítače popřál Krausovi na dálku i Miloš Forman,  který ho přivítal mezi šedesátníky.

Fotogalerie
5 fotografií