Bartošová s ním sdílela pouze stejný podnájem v Praze a zpívala zamilované písničky jako Knoflíky lásky nebo Červenám. „Odpanil mě a moc jsme se milovali,“ řekla Blesku Iveta. Možná ji Petr připravil o panenství, rozhodně ji ale nemiloval. „Týral mě. Vodil si k nám do pokoje i jiné holky. Já protestovala a tak mě třeba zamknul v koupelně,“ přiznává Bartošová trochu protichůdně.

Nebyla jediná

Sepéši měl skutečně v době své největší slávy spoustu obdivovatelek. Všechny ale pustil k vodě, když šel jednoho dne nakupovat do Kotvy a tam se zamiloval do mladičké Marušky, kterou rychle přivedl i do jiného stavu. „Táta si chtěl mámu vzít, moc se milovali. Než jsem se ale narodil, stala se ta strašná věc,“ řekl Blesku Sepéšiho syn Petr Belhocine (27).

Pohrobek

Sepéši svého syna nikdy neviděl, narodil se až po jeho smrti. Když před 28 lety smetl zpěvákovo auto na přejezdu ve Františkových Lázních vlak, rodina mu uspořádala pohřeb v rodné Aši. Pár dnů po něm se zpěvákova matka dozvěděla, že se jejímu mrtvému synovi za osm měsíců narodí syn. Přijela jí to sdělit 17letá těhotná prodavačka Maruška Kovalecká.

Exhumace

Maruška Sepéšiho matku žádala o zpěvákovu exhumaci. Chtěla jí dokázat, že dítě je skutečně jeho. Ta to ale odmítla s tím, že jí věří. V roce 1986 se narodil malý Petr, do jehož rodného listu na matrice zapsali: Otec – Petr Sepéši...

Video
Video se připravuje ...

Džambulka party přilákala šílence i syna Petra Sepéšiho! Jan Jedlička, David Turek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
8 fotografií