Agáta Prachařová buď ve Střešovické nemocnici nepřiznala, že jí kromě přejeté nohy kamarádka rozdrtila také mozek, nebo prostě jejím ložem prošlo tolik mužů, že už si je nepamatuje.

Česká modelka se na serveru Extra.cz ve svém komentáři zaútočila na celebrity, kterým postelí "hokejky" prošly. Jednoznačně si tím rýpla do moderátorky a modelky Diany Kobzanové, na kterou dneska praskl její románek s hokejistou Michaelem Frolíkem, s nímž přímo na ledové ploše divokou líbačkou oslavovala vyhraný Stanley Cup.

Prachařová přitom úplně zapomněla na tu svou hokejku. Hokejista Jiří Hudler byl její první láska a modelka s ním chodila dva roky.

"Jirka mě nepodváděl s k*rvama, protože já k*rva jsem," vytahovala se tehdy ještě Hanychová na svou kolegyni Simonu Krainovou. S Krainovou Hudler randil po Agátě a o konec vztahu se postaral Hudlerův úlet právě s prostitutkami.

Agáta kromě Jiřího Huldera prožila žhavý románek údajně také s hokejistou Jaromírem Jágrem, chodila také finalistou první řady show Česko hledá SuperStar Sámerem Issou, automobilovým závodníkem Janem Charouzem, Janem Brabcem, s nímž se dokonce zasnoubila, a Miroslavem Dopitou, hráčem amerického fotbalu, kterému porodila v srpnu 2011 syna Kryšpína.

Fotogalerie
1 fotografie