"V reakci na neustálé veřejné šíření nepravdivých informací paní Kateřinou Šlégrovou o mé osobě a především o mé práci profesionálního vizážisty, jsem se rozhodl podat na Kateřinu Šlégrovou trestní oznámení," řekl serveru Super.cz rozčilený Filandr. 

Podle něj byla Kateřina s jeho prací vždy spokojená. Za zády ho ale pomlouvala, že používá nekvalitní kosmetiku, po které se jí na kůži dělá nepříjemná vyrážka. Filandr pocítil velký odliv stálých zákazníku a je si jist, že za tím stojí právě Šlégrová, na které oblíbený V.I.P vizážista nenechá nit suchou.

"Tato pomluva byla vytvořena za účelem diskreditace mé práce a především pro zviditelnění samotné Kateřiny Šlégrové, která takto nečiní jen v případě mé osoby," vysvětluje vizážista, který podle serveru Super.cz na Šlégrovou podal trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu pomluvy ve čtvrtek 18. dubna. A jak celou situaci vidí Kateřina? "Je to nesmysl! Nebudu se k tomu vyjadřovat. Nechci mu dělat reklamu," řekla naštvaná Šlégrová Blesku.cz.

Fotogalerie
6 fotografií