Kolem čtvrté hodiny ráno mezi Valašským Meziříčím a Rožnovem pod Radhoštěm měla Iveta s vozem havarovat. Podle informací Blesku.cz utrpěla středně těžká zranění. Mimo jiné měla naražený hrudník.

Mluvčí krajské záchrané služby Petr Olšan potvrdil, že do nemocnice ve Valašském Meziříčí byla se středně vážným zraněním převezena žena narozená v roce 1966, muž ročník 1958 a další tři lidé.

Viníkem nehody by měl být podle webu Super.cz sám Rychtář. „Ivetu přivezli plačící do nemocnice na nosítkách. Byla celá rozlámaná,“ řekl webu Super.cz zdroj z nemocnice.

Rychtář nejspíše přecenil své schopnosti a s nově pořízeným passatem dostal smyk na zledovatělé vozovce. "Ve 4:15 ráno havaroval passat u Valašského Meziříčí ve směru na Hustopeče nad Bečvou. V levotočivé zatáčce dostal smyk a vjel do příkopu," řekl Blesku.cz mluvčí policie Vladislav Malcharczik a dodal: "V autě sedělo pět osob. Všichni museli být ošetřeni." Oba prý podepsali reverz a z nemocnice byli propuštěni.

"U řidiče byla provedena dechová zkouška, ale vzhledem k tomu, že při opakované zkoušce byl naměřen rozdíl více než 10%, byl nařízen odběr krve," řekl Malcharczik, s tím, že se ale jednalo o naprosté minimum.

Nešťastné nehodě předcházel Ivetin koncert na charitativním plesu ve Frenštátu pod Radhoštěm. Už tam se podle informací Blesku.cz choval Rychtář velmi agresivně. Ivetu hlídal ostřížím zrakem a jakmile mu přišel někdo podezřelý, ihned se do něj pustil.

Fotogalerie
7 fotografií