Heleně jsou špatné vztahy v rodině velmi líto, a ráda by se se svou neteří Lucií Vondráčkovou (33) a jejím bratrem Davidem začala znovu bavit. „Lucka s Davidem ke mně jezdili na prázdniny, setkávali jsme se na Vánoce, na svátky. Obě děti jsem hrozně moc milovala. O to je to bolestnější,“ říká smutně Helena.

Přiznává, že ji celá situace přijde zbytečná a zároveň doufá, že jednoho dne Lucie pochopí, že všechno zlé, co se mezi jejich rodinami stalo, bylo špatně.

Žaloba na švagra

Jenže Lucie Vondráčková-Plekancová stojí na straně svého otce Jiřího, který v minulosti nazval manžela Heleny sukničkářem. Od té doby jsou jejich vztahy pochroumané. Martin Michal si stěžuje, že Jiří Vondráček neustále lže a podal na něj za to žalobu.

Usmíření není bohužel na pořadu dne. Na Lucčina otce Jiřího jsme podali žalobu za jeho neustále lži, které nemůžeme nechat bez odezvy. Nebude o mě tvrdit, že stojím za krachem Martina Dejdara, a podobné hlouposti. Dal jsem mu šanci, ale výzvu, aby se omluvil bez soudu, si an nevyzvedl,“ svěřil se Martin Michal, který souhlasí s psychiatrem Cimický, že jde o syndrom neúspěšného bratra.

Helena hájí manžela

Vondráčková se naopak zastává svého manžela. „Jsem člověk, který si vždycky stál za svým, a nenechala jsem si do ničeho hovořit. A tak tomu bude i nadále, jsem dospělá a šťastná, že mám báječného muže,“ vysvětlila zpěvačka.    

Fotogalerie
2 fotografie