Petra Faltýnová se netajila tím, že přiletěla z Floridy jen kvůli Leošovi. Jen už neprozradila účet za let přes půlku zeměkoule, který moderátor zaplatil. Bylo to neuvěřitelných 500 tisíc korun!

„Leoš kvůli Petře udělá i nemožné, a tak jí zajistil let soukromým letadlem z Miami do Prahy,“ prozradil Blesku zdroj z okolí moderátora.

Svůdná Faltýnová a nedočkavý Mareš

O Marešovi je známé, že všechny své partnerky rád rozmazluje. Ale dát za jediný večer s Faltýnovou šestimístnou sumu je rozmařilost. „Nebudu to komentovat,“ řekl Leoš Mareš, který ten den, co Faltýnová přiletěla, moderoval 10. narozeniny baru La Bodeguita, takže se své lásce nemohl věnovat naplno.

O pauzách si to ale bohatě vynahradil. Využil toho, že Petra byla pod letními šaty naostro – jeho ruce byly všude a sahaly pěkně hluboko! S přibývajícím večerem ale Petra dala Leošovi vale a odjela taxíkem pryč. Mareš proto do sebe kopnul pár drinků a dál se věnoval své práci, až z toho skončil namol...

Komentář Františky: Luxus z nich čiší

Luxus je u Petry i Leoše na první pohled čitelný. Velkoryse volné, na bocích přepásané šaty s provokativně hlubokými průramky jsou jen pro vyvolené figury s krásnými, nejlépe silikonovými ňadry, která mohou být při neopatrném pohybu bez obav k vidění. S plastem kombinované lodičky s trávově zeleným modelem ladí. Tahle válka barev se povedla.

Metrosexuál Leoš to poněkud s výraznými prvky přepískl. Efekt paspulí na pruhované košili, výrazně zelených, perforováním zdobených polobotek a svítivě žluté, psaníčko připomínající aktovky je na jeden outfit moc. Výrazné detaily se mezi sebou perou, jeden ubírá na působivosti druhému. A s otazníkem je i příliš spadlý pas džín v souvislosti s ohrnutými úzkými nohavicemi – oba prvky nohy asexuálně zkracují.

Fotogalerie
15 fotografií