Tři týdny po propuštění z JIP se Daniel Hůlka (43) chová tak, jako by snad nikdy nemocný nebyl. Aby si sám sobě dokázal, že ještě není žádný mrzák, čas tráví s blonďatou náctiletou slečnou, která mu jistě vlije novou krev do žil. Po boku nové přítelkyně bohužel Hůlka nezapomněl na své nešvary, jako je kouření. „Vím, že bych neměl, ale udělalo se mi líp, tak jsem si zapálil,“ zpytoval své svědomí.

Tajemná blondýnka je podle zpěváka jen kamarádka

Akutní zánět slinivky připoutal skoro před měsícem zpěváka na 22 dní k lůžku na JIP. Doktoři se báli, jestli se z kritického stavu vůbec dokáže dostat. Když se jeho zdravotní situace zlepšila, Hůlka byl propuštěn do domácího léčení. O zpěvákovo zdraví se zatím staral hlavně jeho manažer Martin Svoboda.

Teď se ale do role pečovatelky vcítila tajemná blondýnka z Jevan. „Je to jen kamarádka a po jejím věku bych nepátral,“ řekl Blesku Hůlka, když byl s mladou dívkou poprvé načapán. V současnosti je určitě rád, že takovou »přítelkyni« má.

Kouření nenechal

Na zpěvákovi je na první pohled vidět, že zdaleka není ve formě. „Nemusím chodit mezi lidi, tak vzhled moc neřeším,“ vysvětloval Daniel. I když sliboval, jak upraví svou životosprávu a všechny zlozvyky utne, opak je pravdou.

Hlavně s kouřením by měl Hůlka navždy skončit. Podle doktorů totiž kuřáci onemocní rakovinou slinivky, se kterou má populární Dracula a někdejší sexsymbol problém, dvakrát až třikrát častěji než ostatní.

Fotogalerie
9 fotografií

Hůlkovy zdravotní trable minulých let

Únor 2009 – Hůlka si nešťastnou náhodou rozřízl ruku při generálce na připravovaný muzikál.

Červen 2009 – Na zpěváka skočil velký pes. Hůlka upadl na vrata, pohnul si s páteří a způsobil si otřes mozku.

Říjen 2009 – Návštěva psychiatrické léčebny. Hůlka se zhroutil kvůli pracovní vytíženosti.

Listopad 2010 – Při pokusu o chycení klíčů spadl Hůlka z balkonu svého jevanského domu. Přepadl přes zábradlí a z prvního patra spadl na zem. Po pádu si zlomil lopatku a narazil žebra.

Leden 2010 – Během zkoušky zpěvák doplatil na svou výšku a náročnost choreografie. Odnesla to zablokovaná páteř a skřípnutý nerv.

Květen 2011 – Podle doktorů se jednalo o možnou žaludeční koliku. Nakonec nejspíš šlo o obyčejnou otravu jídlem. Hůlka si dal zkaženou rybu.

Leden 2012 – V jevanské hospodě se Hůlka zastával ženy, kterou obtěžoval místní opilec. Zpěvák si to s násoskou vyřídil a přitom přišel o zub.

Duben 2012 – Po několikadenních bolestech a upadnutí do bezvědomní byl Hůlka hospitalizován v Nemocnici Na Bulovce. Na JIP lékaři bojovali s jeho akutním zánětem slinivky.