Během focení se Tereza několikrát převlékla a fotilo se jak v ateliéru, tak venku. Bebarová se stala známou díky roli Světlany v seriálu Ulice. Tereza si pohlaví miminka zatím nechává pro sebe a dva měsíce před porodem se šetří. Přerušila veškeré natáčení seriálu a věnuje se pouze dabingu.

"Omezila jsem práci postupně pomalu sama. Ukončila jsem hraní v divadlech i natáčení Ulice, ale pořád dabuji a namlouvám reklamy. Přítel má dabingovou firmu, takže můžu pracovat doma od počítače a pořád mám co dělat. A mě baví pracovat, i když na druhou stranu vítám, že teď mám víc času na jiné věci, třeba na sebevzdělávání. Teď samozřejmě hlavně o dítěti, protože když žádné nemáte, nevíte, co všechno vás čeká. Proto sosám informace ze všech možných zdrojů, abych si z toho udělala vlastní názor, jak si s tím už zanedlouho poradit," řekla Blesk.cz Bebarová, která v šestatřiceti čeká své první dítě.

"Zatím jsem v takovém záhadném klidu, i vzhledem ke svému věku z toho nejančím. Snažím se všechno brát v pohodě a bez stresu. Těhotenství je pro mě spíš takové dobrodružství. Myslím že je třeba věřit, že všechno bude v pohodě, důležité je nastavení pozitivní mysli," dodala Bebarová ke svému těhotenství.

Fotogalerie
8 fotografií