„Je to pro mne premiéra, v akvaparku jsem ještě nikdy nevystupoval,“ přiznal ještě Gott. Dosud se navíc prý raději vždy koupal v moři, bazény vynechával. Naštěstí se nebude v tom vedru péct sám. Zábavní pořad posledního dne roku režíruje jeho kamarád Jiří Adamec. Toho výzva láká.

„Je to zcela originální věc. Těším se na to,“ řekl režisér. „Chceme divákům prodloužit dovolenou, navodit iluzi tropické noci,“ vysvětlil Adamec. Jenže právě on bude při práci kvůli tomu riskovat zdraví. Ze tří vyhřátých paláců akvaparku, odkud se bude pořad vysílat, bude vybíhat ven k přenosovým vozům, kde je okolo nuly. To může odstonat. „Je to mimořádně komplikovaná práce, ale baví mě to,“ tvrdí Adamec.

Tolik nadšený už není Petr Kolář, který je další hvězdou večera. „Byl bych raději, kdyby se tato show odehrávala venku na sněhu v horách, protože mám radši zimu,“ přiznal zpěvák.

Pořad moderují Aleš Háma a Gábina Partyšová. „Jsem teplomil. Budu si připadat jako u nás na chalupě na Floridě,“ smála se moderátorka. Ale hned dodala: „O vhodném oblečení se raději poradím se svým stylistou.“

Prima vyzývá diváky, aby přišli na přenos v lehkém plážovém neformálním oblečení. Plavky jsou vítány. Vystupující to ale mají těžší. Vedle Gotta zazpívá i Lucie Bílá, duo Verona a Michal Šeps ze SuperStar, s houslemi se dostaví Pavel Šporcl. Všichni se musí nad výběrem šatů pořádně zamyslet, aby byly přiměřené slavnostnímu jedinečnému okamžiku vítání nového roku a zároveň aby se v nich neupekli.