Krásná Paulina se stavy úzkosti bojuje od deseti let. Ale až ve čtyřiceti letech, kdy se její psychické problémy zhoršily po neúspěchu v americké taneční soutěži, našla odvahu a vyhledala psychiatrickou pomoc.

"Vyřadili mě jako první, ale ne proto, že jsem nejhůř tancovala, ale proto, že jsem nebyla tak populární jako ostatní soutěžící. Přitom jsem byla léta slavná modelka. Uvnitř jsem vždycky cítila, že nejsem dost dobrá, dokud mě ale všichni kolem ujišťovali, jak jsem krásná a báječná, dařilo se jim ve mně někde dole ten pocit přebít. Dlouho jsem žila s tím, že mě každý miluje. A najednou přišlo rozčarování," přiznává v rozhovoru modelka a dodává:

"Šla jsem k lékaři a říkám mu, že jsem blázen, že nemůžu vyjít na ulici, že mám malé děti a nemůžu přece sedět celé dny doma. A on mi povídá: Potřebuješ jít na terapii k psychologovi, abys pochopila, co ti je a proč. Zatím ti ale dám pilulky a ty ti pomohou."

Sex chtěla vyměnit za knihu a jablko

Léky proti depresi zabraly, ale Paulina jako by otupěla. Ztratila jiskru, chuť smát se, žít, doslova jen přežívala. Dokonce ztratila chuť na sex s manželem. "Raději jsem chtěla číst a jíst jablko než sex s manželem," přiznává.

Čtyři roky prázdnoty skončily poté, co jí kamarádka do očí řekla, že je po těch prášcích úplně mimo. Paulina vysadila léky, tři týdny abstinovala a rok bojovala s depresí. "Začala jsem každý den cvičit a musela jsem vydržet, protože jsem věděla, že už se k práškům vrátit nechci," říká modelka, která dodnes, i když s nechutí, denně cvičí, ale deprese jsou pryč.

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
8 fotografií