Při velké make-up show, do které se jako modelky zapojily herečky Dana Morávková, Sandra Nováková a Ivana Jirešová, to jen hýřilo šílenými nápady. Z Ivany se díky profesionální vizážistce stala egyptská královna Kleopatra, Sandra byla za sexy disco hvězdu a Dana se změnila v zimní královnu.

Ale i přesto, že se Morávkové její „nový obličej“ více než zamlouval, rozhodla se, že se před odjezdem domů raději nechá důkladně odlíčit. „Teď se nechám odlíčit, nasednu do auta a pojedu odsud rovnou domů. Určitě se takhle nebudu ukazovat svému manželovi – ten mě má rád nalíčenou i nenalíčenou, takže by mu to stejně bylo jedno,“ poznamenala střízlivě Morávková s nakreslenými sněhovými vločkami na obličeji.

Herečka nezapomněla uvést, že se umí skvěle nalíčit i sama., k čemuž jí nezřídka donutí její povolání. „Často se musím rychle namalovat, než jdu na akci a vím, že tam budu focená. V tom případě mi opravdu za zády vizážistka nestojí. Ale když vím jsem v rukou profesionála, nemám problém se sebou udělat skoro cokoliv. Na ulici se ale takhle extravagantně opravdu producírovsat nemusím,“ dodala Dana, která se ihned po vyhlášení vítězky make-up maratonu sháněla po odličovacích ubrouscích.

Fotogalerie
14 fotografií