"Do Náchoda na finále Muže roku jsem přijela se svou kamarádkou a osobní vizážistkou Veronikou Vandasovou. Claudii mi hlídá máma. Ráda bych se teď trochu odreagovala, protože můj manžel odjel na delší dobu pryč jen před třemi dny a mě je přece jen hodně smutno," povzdychla si Kristelová.

Moderátorka má ale naději, že svého manžela uvidí už za měsíc. "Samozřejmě se za Martinem chystám, ale nejdřív pojedu sama, bez Claudie, abych prozkoumala terén. Taky je nutné do Slovinska nastěhovat dětskou výbavičku, a to nezvládnu jen za jednu cestu letadlem. Takže jsme teď s dcerou samy, ale svého tátu aspoň slyší do telefonu hodně často," prozradila Katka, jak zvládá nelehký úděl "hokejové matky a manželky".

Kristelová teď žije především přípravami na velkou oslavu prvního roku své dcerky. Ta proběhne ve společnost dalšího VIP dítěte – a to syna Míši moderátorky Evy Decastelo. "Míša uvede Claudii do velkého světa dětských mejdlíček a kdo ví, třeba to jednou budou skvělí kámoši i bez toho, abychom jim s Evou něco organizovaly," dodala s úsměvem Kateřina.

Fotogalerie
22 fotografií