S Kateřinou, která byla druhou manželkou známého dabéra Daniela Rouse, to Milan Bahul docela vyhrál. Ukázalo se totiž, že i bydlení na statku v Ředhošti má díky ní.

„Statek patří rodičům Kateřiny, oni u nich pouze bydlí,“ prozradil Blesku soused páru. Otec Kateřiny je starožitník a celá rodina žije v okolí. „Kateřina pochází z malé obce Litochovice nad Labem, její bratr Bohuslav ve vedlejší obci Prackovice nad Labem dělá starostu,“ upřesnil zdroj.

Fotogalerie
6 fotografií

Přítelkyni Bahula bydlení na vesnici vyhovuje a nevyžaduje ani žádný velký luxus. „Je tady jen jeden obchod s potravinami, takže není za co utrácet. Nepotřebuji mít plný šatník oblečení ani tisíce bot. Když máte minimální nároky, dá se i tak docela slušně žít,“ míní Kateřina Dbalá.

S tímto krédem přistupuje i ke své práci. „Přijde mi normální být pánem svého času a mít čas na sebe a na své záliby. Systém, kdy jsem seděla v kanceláři osm hodin, přestože jsem svoji práci udělala za dvě hodiny, mi vždycky přišel postavený na hlavu,“ domnívá se externí dramaturgyně České televize, která s podobně uvažujícími ženami svoji situaci probírala u kulatého stolu časopisu Ona Dnes.

Pracuje prý jen nárazově, když si potřebuje vydělat peníze. „Jestli jednou budu mít děti, budu muset být zodpovědnější, ale v tuhle chvíli nemám důvod na svém způsobu života měnit vůbec nic,“ soudí zatím bezdětná Kateřina Dbalá.