Simona se snaží dovolenou se sestrou Yvonou vychutnat a zapomenout na nepříjemný rozchod. „Celý den budeme trávit na jachtě, tam naštěstí není ani signál. Stačí, že mě z Čech bombardují textovkami, aby mi buď vyjádřili soustrast, nebo gratulovali,“ svěřila se. - Rozzuřená Simona Krainová: Jirko, jsi ubožák! Chce se mi z tebe zvracet -

Co vzkázala Agáta Hanychová Simoně Krainové? Čtěte dnes ve 14 hodin!

Fotogalerie
1 fotografie

„Gratulovat můžu i sama sobě, že jsem to napotřetí konečně rozsekla. I bez těch štětek by to stejně nikam nespělo,“ pokračuje. „Na začátku vztahu bych si nepomyslela, že i Jirka je takový looser. Na vztahy s českými muži jsem prostě neměla štěstí, s cizinci to zase nefunguje kvůli vzdálenosti,“ míní.

Jiří Hudler má ženy rád, svědčí o tom i tato fotografie z hokejové šatny...
Autor: Reprofoto - NeiReport

Před odletem se modelka dozvěděla aspoň jednu dobrou zprávu, když si došla pro výsledky celkového lékařského vyšetření. „Zdraví je to nejdůležitější a všechny testy mi vyšly skvěle,“ řekla Blesku. Potvrdil to i její vyšetřující lékař Pavel Boček.

Čtěte také:





Krainová si nechala udělat celková vyšetření od krevního obrazu až po štítnou žlázu. „Všechny výsledky má slečna Krainová naprosto v normě, a to včetně cholesterolu a jaterních testů. Jediný její problém jsou alergie. Hlavně na psí srst. Tam má několikanásobně zvýšenou reakci,“ řekl Blesku. Přitom Simona několik let žila s manželem Bořkem Slezáčkem a jeho dogou Hickokem. „No vidíte, tak za všechno nemohl jenom Bořek,“ reagovala ironicky modelka na jméno svého dalšího ex.