Výčet jejích osudových mužů začíná Vladimírem Kočandrlem, bohatým ale dlouho ženatým majitelem hudebního vydavatelství. Právě díky jeho pomoci se Ilona vyšvihla do první ligy tuzemských zpěvaček. Ale ani to nakonec nepomohlo.

Po něm následoval producent Lumír Mati. Několikaletý vztah si okořenili bouřlivými rozchody a ještě bouřlivějším smiřováním. Krátký románek se stavbyvedoucím Martinem Amchem pak byl jen náplastí na Matim zlomené srdce.

To se hojilo roky, kdy si Ilona ordinovala samotu s nezávazným sexem. Láskou na celý život se ze začátku zdál být podnikatel Aleš Konečný. Idylka měla jen jedinou chybu – a sice že Konečný byl ženatý. Ilona se s ním dokonce snažila o potomka, ale nevyšlo to. Stejně jako konečného slib, že se rozvede.

Zdálo se, že zpěvačka zkrátka na trvalý vztah a potomka nemá od osudu povolení. Než se na scéně objevil dvoumetrový, o rok mladší Radek Voneš. Po osmi měsících vztahu s ním Ilona oficiálně oznamuje: „Jsem těhotná. Budu mít děťátko.“ Vše tak konečně směřuje k happyendu, který už skoro nikdo nečekal.

Fotogalerie
3 fotografie

Divoká léta plná nevázaného sexu, alkoholových dýchánků ale i nevěry jsou tak definitivně minulostí. „Sama jsem byla nevěrná. To je takový klíč k rozpadajícímu vztahu,“ přiznává s odstupem času Csáková, o jejíž vášnivosti kolují po Praze doslova legendy.

Jen úsměvem pak vždy odbývala všetečné dotazy, zda někdy vyzkoušela sex se ženou. „Ilona měla k ženám vždy velmi pozitivní vztah. A to ať už šlo jen o kamarádky, nebo třeba i o něco trochu víc,“ naznačuje jeden z jejích známých. Teď se tahle požitkářka během pár měsíců změní ve starostlivou matku.