Když na podzim roku 2011 podávala přihlášku do soutěže, ani ve snu Terezu nenapadlo, jak jí to změní život. „Byla jsem poslední věková kategorie, která se mohla přihlásit, tak jsem si řekla, proč nechytit příležitost za pačesy,“ řekla tehdy Blesku Fajksová, která v té době byla řadovou modelkou.

Nečekaný úspěch

V březnu loňského roku ji naši čtenáři zvolili Blesk Českou Miss Earth 2012 a v listopadu odletěla na Filipíny bojovat o titul Miss Earth. Přestože finále bylo pro modelku velmi náročné, dokázala svou krásou a bezprostředností okouzlit porotu a po šesti letech od triumfu Taťány Kuchařové (25) na Miss World získat světový titul Miss Earth 2012.

Stále zaláskovaná

Od té doby neví, co dřív. „Hrnou se mi stále nové pracovní nabídky. Po finanční stránce jsem si také polepšila. Mám spoustu povinností spojených s Miss Earth, pojedu do nejrůznějších zemí, o kterých jsem ani nesnila, že bych je kdy mohla navštívit,“ svěřila s tím, že zatím to její šestiletý vztah s Lubošem (26) neodnáší. „Už je to několik měsíců, co jsem vyhrála, a mezi námi se nic nezměnilo. Pořád se milujeme jako na začátku a je to chlap, kterého si chci jednou vzít,“ přiznala modelka, která totožnost svého přítele tají.

Zvolte Blesk Českou Miss Earth 2013!

Už ode dneška můžete vybírat mezi finalistkami České Miss 2013 tu nejkrásnější.

35 hlasujících získá hodnotné ceny.

HLASUJTE ZDE>>>

Fotogalerie
7 fotografií